Ostropel de cocos

de Ela68 in Pui, 17 Mar 2013 | 12158 vizualizari

 

Continuarea la ciorba de cocos............

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe si portiunea mai groasa de la aripa
  • 1/ 2 cutie de rosii sau 2 rosii mari
  • 5-6 catei de usturoi
  • sare, piper, dafin, cimbru
  • 200 ml zeama in care a fiert pasarea
  • 2 linguri ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de cocos:

Carnea deja fiarta, am asezat-o intr-un vas termorezistent si am adaugat usturoiul pisat, uleiul, sarea, cimbrul, frunzele de dafin si rosiile taiate cubulete. Pe timp de iarna putem folosi rosii la cutie. Turnam deasupra zeama, acoperim cu un capac si dam la cuptorul preincalzit aproximativ 30 minute. Apoi scoatem capacul si mai lasam 10-15 minute pana se mai evapora lichidul.

Noua ne place sa-l servim cu piure si salata verde cu lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui cu galuste