Pulpe de pui in sos de rosii

de Valclaudia in Pui, 10 Noi 2013 | 8742 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui din comert
  • 2 lingurite condiment pentru preparate de pui
  • 1 lingurita rozmarin uscat
  • 1/2 lingurita busuioc uscat
  • 5 linguri de ulei
  • 100 ml bere
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 2 linguri de apa rece
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in sos de rosii:

Spalam foarte bine pulpele de pui, apoi te taiem in doua.

Preparam sosul amestecant condimentele cu uleiul, apoi cu pasta de rosii si apa.

Ungem bine pulpele de pui cu acest sos, le asezam in forma de yena (care are si capac). Turnam berea peste pulpe, presaram busuioc si rozmarin uscat si dam forma acoperita cu capac la cuptor la temperatura ridicata pentru o ora.

Cu 15 minute inainte de expirarea timpului de preparare, renuntam la capac.(Din cand in cand mai scoatem forma din cuptor si intoarcem carnea pe toate partile sa se rumeneasca uniform.)

Pofta buna!

TIPS-URI

1

noi am servit cu garnitura de orez si gogosari murati

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

10.11.2013, 18:47

Am venit si eu ca prea bune sunt

diana_k 1

10.11.2013, 19:17

mmm....delicioase

diaconta 1

10.11.2013, 21:11

ce rumene si bune

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Pollo alla pizzaiola (Pui in sos de rosii)