Legumele se curata, spala si se taie in cubulete potrivite, dupa care se pun in ulei in tigaie separat unele fata de altele, primul se spala, taie si curata prazul in bucati de 3-4 cm si se pune la calit, se lasa pana se inmoaie prazul dupa care se scoate din tigaie si se aseaza pe hartie absorbanta se adauga cartofii taiati si ei cubulete aproximativ tot 3-4 cm, dupa ce sunt facuti se scot si se adauga tot pe hartie absorbanta.
Piepul de pui a fost tinut intr-o marinata:1/2 de capatana de usturoi, 1 ceapa, 1/2 ceasca vin rosu, cimbru se lasa la marinat 1 ora.
Dupa care se taie pieptul de pui in cubulete 3-4 cm si se pune la calit se lasa sa se faca bine dupa care se scot si se aseaza peste praz si cartofi. La final se taie in tringhiuri sau cubulete rondelele de ananas si se pun 2-3 minute in tigaie. Toate componentele se pun intr-un vas de Jena si se adauga 3-4 linguri de suc de ananas si se mai dau la cuptor 10-15 minute.
Se decoreaza cu fisii subtiri de praz(alb/verde) care se taie longitudinal.Pentru decor cateva frunze de salata verde optional se poate pune si porumb din conserva.
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Pofta Buna.