Pulpe de pui in crusta picanta

de Lau in Mancaruri cu carne, 7 Aug 2011 | 3895 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe superioare
  • 2 oua
  • 100 g fulgi de porumb
  • piper
  • sare
  • boaia de ardei iute
  • chili
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in crusta picanta:

se spala pulpe si se curata de piele

se pune apa intr-o oala,se adauga pulpele,sare si se lasa sa fiarba 2-3 clocote

se scot si se lasa sa se raceasca

se bat bine ouale,se adauga condimentele, se omogenizeaza

fulgii de porumb se trec prin masina de tocat

se trec pulpele prin ou,porumb,ou -porumb si se prajesc in ulei incalzit

se scot pe un prosop absorbant

noi am servit cu ardei copti

pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in crusta picanta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Lau 1

12.08.2011, 13:06

mamaie

elena500 1

14.08.2011, 15:28

am facut si eu chiar asa au iesit pline de ulei

Lau 1

14.08.2011, 15:32

elena500 dupa cum se vede la mine nu au fost pline de ulei,depinde in cat ulei le-ai facut tu si daca le-ai scos pe un servetel absorbant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute