Pulpe de pui in crusta picanta

de Lau in Mancaruri cu carne, 7 Aug 2011 | 3898 vizualizari

COMENTARII (19)

lilik 1

07.08.2011, 23:29

buuune

mihaelaM 1

08.08.2011, 00:11

imi plac foarte mult

DIANA B 1

08.08.2011, 09:31

Pulpane , nu gluma ...

divainbucatarie 1

08.08.2011, 10:09

adry88 1

08.08.2011, 10:14

bune bune

Lau 1

08.08.2011, 10:33

multumesc

MotanLaOale 1

08.08.2011, 11:40

Rocsi 1

08.08.2011, 11:53

ce bune

Dya Daniela Andrei 1

08.08.2011, 12:24

daca este iute,,,

Lau 1

08.08.2011, 13:08

multumesc

mena29 1

08.08.2011, 13:36

MIUTA 1

08.08.2011, 15:11

alinutzika 1

08.08.2011, 16:47

un fel de kfc...tare bune

mirela0911 1

08.08.2011, 19:59

bune si crocante

Lau 1

08.08.2011, 22:21

multumesc

mamaieelena 1

11.08.2011, 06:55

delicios

Lau 1

12.08.2011, 13:06

mamaie

elena500 1

14.08.2011, 15:28

am facut si eu chiar asa au iesit pline de ulei

Lau 1

14.08.2011, 15:32

elena500 dupa cum se vede la mine nu au fost pline de ulei,depinde in cat ulei le-ai facut tu si daca le-ai scos pe un servetel absorbant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe umplute sau carnaciori de casa