Pulpe de pui cu sos de ciuperci si smantana

de Bya Ralu in Pui, 30 Iul 2012 | 6510 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 pulpe de pui
  • 1 borcan de ciuperci
  • 2-3 linguri smantana
  • 1/2 cutie rosii in bulion
  • ulei masline
  • vin alb
  • 1 morcov
  • piper alb,sare,boia dulce,busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos de ciuperci si smantana:

Pulpele de pui se pun la fiert timp de 15-20 minute, se scot intr-un castron si se condimenteaza. Le adaugam intr-un ceaun cu putin ulei de masline sa se prajeasca putin.

Separat se pun la calit ciuperciile cu morcovul dat pe razatoare, se pune sare si piper si se lasa 10 minute. Intr-un wok adaugam pulpele de pui si ciupercile. Se adauga zeama de la supa formata din fierberea pulpelor de pui, cat sa acopere si se lasa la foc mediu la fiert. Adaugam si rosiile in bulion, iar cand e aproape gata se pun lingurile de smantana si se amesteca usor.

Se serveste cu piure de casrtofi sau alta garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui cu ciuperci si smantana