Legumele se taie marunt, cubulete, si se trag in tigaie 5-8 min, pana obtinem un sos; intre timp si pieptul de pui taiat fasii subtiri se pune la prajit intr-o tigaie unsa cu ulei, se asezoneaza dupa gust cu sare, piper, etc....dupa acesti dintai pasi , nu ne ramane decat sa trecem la asamblarea quesadilliei....
Intr-o tigaie suficient de incapatoare pentru a intra lipia, punem un strop de ulei, ungem bine tigaia, punem o prima lipie, o lasam putin sa se rumeneasca, o intoarcem de pe-o parte pe alta, apoi, cand este suficient de coapta o acoperim cu o lingura sos de legume.... apoi presaram bucatele de pui....si ...la final cascaval ras! se acopera totul cu cea de-a doua lipie, se preseaza putin cu mana, apoi se intoarce pe cealalta parte ( cu mare grija, ca nu cumva sa ni se imprastie tot continutul prin tigaie : ) )...eu am prins experienta abia cam la a 3 -a quesadillia....he he1...
se mai lasa totul pe focul aragazului cam 2-3 min, astfel incat sa se topeasca cascavalul, iar lipia ultima sa fie si ea coapta!
Se taie totul in 4 ..se serveste cu mare pofta, alaturi de diferite sosuri ( eu am facut un tzatziki si un sos calipso )...totul a fost delicios si satioas....si nu chiar asa caloric!! : )