Pulpe de pui cu prosciutto, lamaita si fasole alba

de laylalala in Pui, 22 Mar 2010 | 4604 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui cu os, fara pielita
  • 6 felii de prosciutto
  • 2 linguri ulei de masline
  • 3 capatani intregi de usturoi
  • 500 gr rosii cherry
  • 200 ml vin alb 
  • 1 conserva (400 gr) fasole alba, scursa
  • 30 frunze proaspete de lamaita
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu prosciutto, lamaita si fasole alba:

Incalzeste cuptorul la 160⁰C.Sareaza si pipereaza pulepe de pui apoi aseaza cate 3 frunze de lamaita pe fiecare pulpa.Infasoara fiecare pulpa in cate 1 felie de prosciutto.
Incaleste uleiul intr-o tigaie si prajeste pulpele cate 5 minute pe fiecare parte pana cand feliile de prosciutto devin usor crocante.Intre timp injumatateste capatanile de usturoi si rosiile cherry care sunt mai mari.
Aseaza pulpele prajite intr-un vas termorezistent.Adauga usturoiul, rosiile, vinul alb si 3 frunze de lamaita.Asezoneaza totul cu sare si piper, acopera vasul cu folie de aluminiu si da-l la cuptor 40 minute.
Dupa cele 40 minute, scoate vasul din cuptor si mareste temperatura cuptorului la 220⁰C.Inlatura folia de aluminiu si adauga fasolea alba apoi mai da preparatul la cuptor, neacoperit, 30 minute.Presara prepratul cu frunzele de lamaita ramase si serveste-l.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu prosciutto, lamaita si fasole alba" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui pane