Pulpe de pui cu prosciutto, lamaita si fasole alba

de laylalala in Pui, 22 Mar 2010 | 4702 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui cu os, fara pielita
  • 6 felii de prosciutto
  • 2 linguri ulei de masline
  • 3 capatani intregi de usturoi
  • 500 gr rosii cherry
  • 200 ml vin alb 
  • 1 conserva (400 gr) fasole alba, scursa
  • 30 frunze proaspete de lamaita
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu prosciutto, lamaita si fasole alba:

Incalzeste cuptorul la 160⁰C.Sareaza si pipereaza pulepe de pui apoi aseaza cate 3 frunze de lamaita pe fiecare pulpa.Infasoara fiecare pulpa in cate 1 felie de prosciutto.
Incaleste uleiul intr-o tigaie si prajeste pulpele cate 5 minute pe fiecare parte pana cand feliile de prosciutto devin usor crocante.Intre timp injumatateste capatanile de usturoi si rosiile cherry care sunt mai mari.
Aseaza pulpele prajite intr-un vas termorezistent.Adauga usturoiul, rosiile, vinul alb si 3 frunze de lamaita.Asezoneaza totul cu sare si piper, acopera vasul cu folie de aluminiu si da-l la cuptor 40 minute.
Dupa cele 40 minute, scoate vasul din cuptor si mareste temperatura cuptorului la 220⁰C.Inlatura folia de aluminiu si adauga fasolea alba apoi mai da preparatul la cuptor, neacoperit, 30 minute.Presara prepratul cu frunzele de lamaita ramase si serveste-l.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu prosciutto, lamaita si fasole alba" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piftie de cocos