Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Curatam bine pulpele, eventual le parporim putin, daca mai au pene, le spalam bine, le scurgem si le dam cu sare si piper. Incintgem uleiul intr-o tigaie si le punem la prajit pe rand, pe toate partile. Cand s-au rumenit frumos, le scoatem pe o farfurie. In uleiul ramas de la pui, punem untul, apoi punem la calit ceapa tocata fin. Cand ceapa a devenit translucida, adaugam ciupercile taiate lame subtiri. Punem capacul si lasam ciupercile sa se inmoaie in zeama lor. Cand zeama a scazut, adaugam vinul caldut si lasam sa fiarba pana zeama scade de jumatate. Adaugam smantana, sare, piper, rozmarin, punem pulpele inapoi si lasam sa mai fiarba 5 minute, pana sosul se leaga.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola