Pulpe de pui cu cartofi la cuptor, o mancare rapida si gustoasa pe placul intregii familii. Este savuroasa, usor de facut si potrivita atunci cand nu mai avem idei de gatit. Toti ai casei vor savura cu pofta.
Pentru Pulpe de pui cu cartofi la cuptor, o mancare rapida si gustoasa ai nevoie de cateva ingrediente: pulpe de pui, cartofi, usturoi, ulei si condimente.
Cum se prepara Pulpe de pui cu cartofi la cuptor, o mancare rapida si gustoasa
Pulpele de pui se curata si se spala bine.
Cartofii se curata, se spala si se taie in bucati mai groase decat cei prajiti.
Se pune uleiul intr-o tava si se pun cartofii scursi si uscati, vegeta, boiaua, piperul si se amesteca bine pana se "manjesc" toti cartofii.
Pulpele se ung cu ulei, se presara cu vegeta, boia, piper si se pun in tava langa cartofi.
Se pune un pahar cu apa si se introduce in cuptor pentru 1 ora.
Din cand in cand se scoate tava si se amesteca in cartofi si se intorc pulpele si se ung cu zeama din tava.
Cand s-a facut carnea si s-au rumenit adaugam usturoiul curatat si taiat, mai lasam cateva minute si sunt gata.
Se servesc calde cu o Salata de cruditati sau Pepene murat, tare gustos si bun.
Eu le-am combinat cu Ardei umpluti cu varza in saramura.
Pofta Buna!