Escalop voievodal cu pui

de mihaelar63 in Pui, 17 Oct 2014 | 6223 vizualizari

 

... Si placuta poveste a unei zile de duminica .Am vrut sa prepar ceva bun , dar pe jumatate , cocerea sa o finalizez la gradina . M-am inspirat din reteta aceasta inlocuind vitelul cu piept de pui: http://www.bucataras.ro/retete/escalop-voievodal-61373.html .Am pregatit intr-o tava semipreparatul .Pe cand am ajuns la gradina a venit o ,,ploicica'' de nu se vedea om cu persoana . Asa ca in loc sa vina prietenii la noi , am mers noi la ei si am pus tava la cuptorul de aragaz si am servit escalopul pe terasa lor :d

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept pui
  • sare
  • piper
  • oregano
  • faina alba
  • 100 ml ulei
  • 500 gr ciuperci champignon
  • 300 gr carnaciori chorizo
  • 100 gr carnaciori semiafumati
  • 300 gr cascaval maturat mozzarella Delaco
  • 300 gr rosii
  • sare
  • piper
  • busuioc verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Escalop voievodal cu pui:

  1.  Se feliaza pieptul de pui , se bate usor cu batatorul de snitele . Se condimenteaza cu sare , piper si oregano . Se da prin faina alba si se prajeste usor pe ambele parti in putin ulei[ oricum preparatul mai vine dat si la cuptror].
  2. Ciupercile se curata , se feliaza si se prajesc usor in ulei amestecat cu unt . Se adauga si carnatul chorizo feliat .Se condimenteaza cu sare , nucsoara si se asezoneaza cu busuioc verde .
  3. Am pregatit o tava mare tapetata cu folie de aluminiu . Eu am dorit sa impachetez intraga tava sa finalizez preparatul pe gratarul de la gradina [ nu am cuptor acolo ]. Daca pregatiti acasa preparatul se pune intr-o tava teflonata si se da la cuptor .
  4. Rosiile se spala . Feliati casul si rosiile .
  5. In tava am pus intai feliile de piept de pui prajite. Am pus in strat uniform ciupercile si am incheiat cu feliile de cas mozzarella . Deasupra am pus felii de rosii , rondele de carnaciori semiafumati si bucatele de ciuperci [ pentru impresie artistica ;d ]. Sarati si piparati .
  6. Se da tava la cuptor atat cat sa se rumeneasca usor cascavalul.
  7. Servit preparatul cald asezonat cu busuioc verde .

TIPS-URI

1

Pentru preparatele la cuptor recomand cascavalul maturat mozzarella care are o consistenta minunata topit .

Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop voievodal cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

ULTIMELE COMENTARII

bobtilt

Търсите вълнуващо казино изживяване? Посетете https://onlinecasinobg.net/ – вашият пътеводител в света на онлайн хазарта в България за 2025! Сайтът предлага задълбочени ревюта, сравнения на бонуси и полезни съвети за избор на най-добрите платформи. От слотове като Starburst и Gonzo’s Quest до игри на живо като Lightning Roulette, ще намерите всичко за безопасна и печеливша игра. С информация за плащания чрез PayPal, Skrill, Neteller или криптовалути, както и за прогресивни джакпоти като Mega Moolah, този ресурс е задължителен за всеки играч!

Cozonac cu nuca si cacao

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Escalop de pui