Pulpe de pui cu cartofi aromati

de Dya Daniela Andrei in Pui, 20 Mai 2013 | 3376 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg cartofi noi
  • 4 pulpe de pui
  • 3 rosii potrivite
  • 1 ceapa verde
  • 1 ceapa alba mare
  • condimente dupa gust: sare, chili, busuioc, tarhon si rozmarin
  • mujdei de usturoi:
  • 1 capatana de usturoi,
  • cateva fire de marar,
  • sare dupa gust,
  • 2 linguri de smantana.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu cartofi aromati:

Spalam pulpele bine, le uscam cu un servet si le condimentam bine dupa gust. Le prajim in foarte putin ulei, intr-o tigaie de teflon. Se pot adauga si cativa catei de usturoi feliati.

Separat, cartofii taiati cuburi, se pun la prajit, pe foc iute, impreuna cu ceapa si rosiile. Se condimenteaza si ii lasam pana devin rumeni. Se servesc cu mudjei de usturoi (se freaca usturoiul pisat impreuna cu uleiul, adaugam sarea, mararul si smantana si omogeniza).

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu cartofi aromati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta simpla si rapida de Pulpe de pui in Punga Magica de la Knorr