Pilaf cu copanele la cuptor

de Sim0na in Pui, 19 Feb 2012 | 5253 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ciocănele pui
  • condiment pentru carne pui
  • boia de ardei iute
  • 4 caţei usturoi
  • oregano
  • 1 lingură delikat

 

  • 1 morcov mic
  • ½ ardei roşu
  • 10 cm tija praz
  • 1 ceapă mică roşie
  • 50 g mazăre congelată
  • 50 g fasole verde congelată
  • 50 g ciuperci congelată
  • ¾ cană orez bob lung
  • ½ linguriţă curry
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu copanele la cuptor:

Ciocănele de pui le-am condimentat, amestecănd bine-bine, apoi le-am dat la frigider pentru 2 ore.

După 2 ore am pus ciocanele într-un vas de yena şi am dat la cuptor pentru 1 oră.

Am pregătit legumele, am pus la calit morcovul, ardeiul, prazul, ceapa, iar când acestea s-au înmuiat putin am adăugat orezul. Am lasat cca 2 minute, apoi am pus si legumele congelate. Am adugat puţină apă caldă şi  am lăsat să se fiarbă. Când orezul a fost aproape gata, am pus ½ linguriţă curry. Am pus orezul într-un vas de yena şi am dat la cuptor ptr 15 minute.

Am servit ciocanelele cu orezul cu legume, împreună cu o salata combinată de vară  (salată verde, ridichi, rosii, castravete, praz, ceapă roşie).

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu copanele la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

gaby_gabytza 1

20.02.2012, 08:50

Ubulika 1

20.02.2012, 09:04

Sim0na 1

20.02.2012, 09:15

Multumesc tuturor! O mancarica gustoasa si usurica! Pupici

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui grecesc