Pulpe cu legume

de Dya Daniela Andrei in Pui, 22 Apr 2013 | 5698 vizualizari

 

O reteta pe cat de simpla, pe atat de gustoasa! Prezentarea nu este grozava, insa va asigur ca este tare buna!

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui /copanele/partea superioara
  • 2 morcovi
  • 2 cepe mari
  • ceapa verde optional
  • 1 ardei gras rosu
  • 1/2 l supa de pui
  • 2 linguri suc de rosii
  • condimente dupa gust: sare, busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cu legume:

Prajim pulpele, iar cand s-au rumenit usor, adaugam legumele taiate cuburi mici si le lasam la calit pentru 10-15 minute. Adaugam supa de pui si potrivim de gust cu sare si busuioc; punem si sucul de rosii, si, lasam la foc mic sa scada suficient.

Se poate servi si cu mamaliguta. Pofta buna!

TIPS-URI

1

cu cat scade mai mult supa de pui, cu atat este mai gustoasa mancarea

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciocanele cu legume la cuptor