Pulpe de pui la cuptor in sos de mustar

de katty in Pui, 24 Mar 2018 | 4814 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui dezosate (12 bucati)
  • 2 linguri mustar
  • sare roz de Himalaya cu ierburi de Provence
  • 1 lingura Ierburi de gradina sau alte condimente dupa plac
  • piper negru macinat
  • piper roz
  • 2 linguri ulei
  • pesmet
  • salata dupa preferinta
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la cuptor in sos de mustar:

Spalam carnea de pui si o scurgem bine.

Intr-un castron amestecam mustarul cu restul condimentelor si uleiul. Tavalim pulpele prin acest amestec, acoperim vasul cu un capac sau folie alimentara si le dam la frigider pentru 1/2 de ora. Scoatem pulpele, le dam prin pesmet si le asezam intr-o tava pe hartie de copt.

Dam tava la cuptor pana pulpele se rumenesc usor. Servim pulpele langa salata preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor in sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu morcov si busuioc