Pulpe de pui cu legume

de Tabita _ in Pui, 3 Apr 2020 | 2427 vizualizari

 

E o mancare gustoasa, la indemana oricui.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 1 ceapa
  • 7 cartofi medii
  • 1/2 ardei gras
  • 3 morcovi
  • putin ulei de masline
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • cimbru
  • curry
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu legume:

Intr-o tigaie mai mare cu peretii mai grosi, am pus l-a incins uleiul.
Am adaugat pulpele si le-am lasat sa se perpeleasca cateva minute pe ambele parti.
Intre timp am pregatit legumele.
Am tocat ceapa.
Am taiat cubulete morcovii, cartofii si ardeiul.
Se pun in tigaie ceapa si morcovii.
Dupa ce acestia se inmoie putin, se adauga cartofii si ardeiul.
Se adauga condimentele si apa cat sa-i acopere.
Se acopera cu capacul si se lasa sa fiarba incet pana cand pulpele sunt facute.

TIPS-URI

1

Se asezoneaza dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza cu mere, pui oriental si sos cu scortisoara - dulce si aromat