Pulpa de vita in sos de bere bruna si busuioc

de Dya Daniela Andrei in Vita, 29 Aug 2013 | 6873 vizualizari

 

Cine doreste!?

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de vita
  • o doza de bere bruna (cel mai mult imi place Silva)
  • 2 morcovi potriviti
  • un ardei iute
  • o capatana de usturoi
  • 10-15 frunzulite de busuioc verde
  • 150 ml suc de rosii/bulion
  • sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de vita in sos de bere bruna si busuioc:

Dupa ce am curatat bine carnea de vita si am spalat-o, in apa rece, o uscam usor cu un servet de hartie si o punem la prajit intr-o tigaie acoperita cu un capac. O lasam sa se patrunda bine si adaugam, pe rand, morcovul, usturoiul feliat si ardeiul iute. Lasam sa fiarba totul, acoperit, cam 10-15 minute si adaugam si berea bruna. Cand s-a evaporat berea, adaugam sucul de rosii/bulionul, potrivim de gust cu sare si presaram si busuiocul tocat marunt. Mai lasam 10 minute pe foc si gata! Se serveste cu pofta, si cine doreste, cu un pui de mamaliguta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de vita in sos de bere bruna si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 1000 lei
2999.99 lei
1999.99 lei

COMENTARII (33)

Dya Daniela Andrei 1

30.08.2013, 11:22

Multumesc!

Krystyan Trendy 1

07.07.2014, 19:25

Ce bunatate!

Dya Daniela Andrei 1

07.07.2014, 19:45

Chiar este

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu foi de napolitane si crema de biscuiti - Gustoasa si spornica

de laura_n 7

ieri la 14:59

Pilaf de orez cu legume, pipote si inimi de pui, in sos de rosii - Reteta gustoasa si economica

de vasimur 4

pe 06.11 la 10:16

Cheesecake Dubai: Desertul delicios, cu aromă orientală

pe 06.11 la 09:44

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spezzatino