Pulpa de vita in sos de bere bruna si busuioc

de Dya Daniela Andrei in Vita, 29 Aug 2013 | 6741 vizualizari

COMENTARII (33)

Dya Daniela Andrei 1

29.08.2013, 20:13

Cris Multumesc!

Dya Daniela Andrei 1

29.08.2013, 20:13

Bya te servesc cu drag!

Lia_ 1

29.08.2013, 22:20

arata wow ... nu stiu ce gust da bereea asta in mancaruri ca n-am folosit decat vin

Dya Daniela Andrei 1

29.08.2013, 22:53

Multumesc Lia.

mihaelar63 1

30.08.2013, 10:09

Foarte buna Si eu am gatit cu bere bruna Merge bine si la marinata pentru gratare fie de orc , fie de vita .

Dya Daniela Andrei 1

30.08.2013, 11:22

Multumesc!

Krystyan Trendy 1

07.07.2014, 19:25

Ce bunatate!

Dya Daniela Andrei 1

07.07.2014, 19:45

Chiar este

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sărmăluțe în foi de viță