Placinta de carne cu cartofi si pastarnac

de silvi0ara in Vita, 16 Feb 2010 | 4493 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 900 g carne tocata de manzat
  • 2 linguri ulei
  • 2 catei de usturoi pisat
  • 4 linguri pasta de tomate
  • 3 linguri sos worcesterhire
  • Pentru stratul de carofi:
  • 1,4 gk cartofi
  • 300 g pastarnac
  • 4 linguri lapte
  • 50 g cascaval ras
  • 1 legatura patrunjel tocat
  • 2 linguri parmezan ras(sau dupa preferinta)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta de carne cu cartofi si pastarnac:

Se pune la incalzit uleiul intr-o tigaie,adaugati ceapa si usturoiul sa se inmoaie timp de 3-4 min.Adaugati carnea tocata si caliti timp de 10 min,apoi turnati pasta de rosii si sosul worcesterhire si adaugati sarea si piperul si se tine la foc pana scade zeama.

Se face pireul din cartofi si pastarnac in care se pune untul si laptele iar la sfarsit cascavalul ras si patrunjelul.

Ungeti un vas termorezistent si puneti pe fund un strat subtire de pireu,adaugati carnea iar la sfarsit puneti restul de piure si presarati 2 linguri de parmezan ras.

Se coace timp de 30 min pana se rumeneste

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta de carne cu cartofi si pastarnac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]