Pulpa de porc umpluta cu ou fiert in sos de rosii

de Rocsi in Porc, 20 Sep 2012 | 7860 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de pulpa de porc cam de 650 gr
  • 1 morcov mic
  • cateva bucatele kapia
  • 4-5 catei usturoi
  • 2 oua
  • 3 rosii mari de gradina
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • busuioc uscat
  • cimbru uscat
  • 1 lingura ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc umpluta cu ou fiert in sos de rosii:

Ouale le punem intr-un ibric si le lasam sa fiarba sa fie tari. Cand sunt gata le lasam sa se racoreasca si le decojim. Morcovul il curatam, il spalam si il facem feliute. Usturoiul il curatam si il spalam. Rosiile le spalam si le punem intr-un vas in care fierbe apa pentru cateva secunde. Le scoatem intr-o farfurie, le decojim pielita apoi le dam pe razatoare. Pasta de rosii obtinuta o condimentam cu sare, piper si putin busuioc. Pulpa o spalam si o tamponam cu un servet. O gaurim cu un cutit si introducem ouale fierte. Pe ici colo mai facem gaurele mici si punem cateii de usturoi si bucatele de ardei kapia. La capete unde introducem ouale prindem cu cate o scobitoare.

Ungem un vas yena cu ulei si punem pasta de rosii pregatita. Peste asezam pulpa, o condimentam cu sare, piper, boia dulce, cimbru si busuioc. Punem bucatelele de morcov si cubulete de kapia

Acoperim vasul cu capac si il introducem in cuptor. Aprindem cuptorul si reglam o temperatura nu foarte mare, ci una potrivita. Din cand in cand mai stropim muschiul cu sucul lasat de rosii. Il lasam in cuptor cam 2- 2 ore si jumatate, pana este foarte bine patruns. Il scoatem apoi sa se racoresca si servim.

Sa aveti pofta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc umpluta cu ou fiert in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada taraneasca