Bunatati de sarbatoare.
1 kg de pulpa am impartit-o in doua, am batut-o bine cu ciocanul de snitele, am condimentat-o cu sare si piper, am uns-o cu o lingura de mustar. Am asezat bucata de carnat si am rulat pe o folie de aluminiu. Am uns-o si am inchis-o in partea de sus, sa o putem desface usor inainte de a o scoate din cuptor pentru a se rumeni.
Restul de carne am portionat-o si am pus intr-un bait facut din usturoiul pisat, sare, piper, 1 lingura mustar si pasta de ardei. Am facut totul de cu seara si am lasat la rece pana a doua zi. Am asezat intr-o tava, am pus uleiul si 200 ml apa, am acopetit cu folie de aluminiu si am introdus in cuptorul incins la 200 grade pentru 1 ora.
Iintre timp intoarcem carnea din cand in cand sa se patrunda bine. Cand este aproape gata luam folia si desfacem si rulada si mai lasam 10 minute sa se rumeneasca.
Se serveste alaturi de garniturile dorite. Pofta buna! si sa va fie de ajutor
1
Este o friptura foarte gustoasa si se potriveste la orice fel de garnitura
2
Alaturi salate sau muraturi, eu o sa folosesc sfecla rosie cu hrean si castraveti murati