Pulpa de porc la gratar cu orez si ardei in 3 culori

de corina241 in Porc, 5 Noi 2010 | 6105 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata pulpa de porc
  • 1 cescuta orez
  • 3 ardei:rosu,galben si verde
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc la gratar cu orez si ardei in 3 culori:

bucata de carne condimentata se pune pe gratarul bine incins(eu am folosit tigaia speciala tip gril).

orezul il spalam bine in 2 ape  si apoi in punem putin la fiert(5 minute).

ardeiul spalat il taiem cubulete mici si impeuna cu orezul bine scurs punem intr-o craticoara unsa cu o lingura de ulei sa se caleasca putin,amestecand sa nu se prinda.stingem cu o cescuta de apa,condimentam cu sare si piper,acoperim cu un capac si-l lasam pana ce bobul de orez este fiert.

se serveste impreuna cu carnea usor rumenita pe gratar,dar si impreuna cu orice salata doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la gratar cu orez si ardei in 3 culori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

pe 22.07 la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de fasole galbena cu carne