Pulpa de miel impanata cu sunculita afumata si usturoi

de Constelatialeu in Oaie, 3 Ian 2016 | 3961 vizualizari

 

Treaba sta cam asa, n-am obiceiul sa tin carne la congelator o mie de ani,doar ca n-am avut cu cine sa mananc pulpa de miel ( el mielul are 4, jumatea mea a  avut 2), vara era prea cald si tot asa, incat am ajuns sa o pregatesc azi ca mi-au venit in vizita, pretena de la 1900 toamna cu insul ei.....ai mei baieti nu servesc behaite....

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa miel cca 1,300 kg
  • sunculita afumata cca 200 g
  • 10-15 catei de usturoi
  • sare grunjoasa cca 3 lingurite
  • piper
  • cimbru
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel impanata cu sunculita afumata si usturoi:

Pulpa o lasam la dezghetat de seara, apoi o spalam putin, o stergem cu un servet si o intepam din loc in loc, facem ca niste buzunarase. Intr-o farfurie punem sare, piper si cimbru si tavalim pulpa, apoi bagam in buzunarasele formate usturoi si sunculita taiata marunt. Intr-un vas de yena punem hartie de copt in asa fel incat sa putem sa invelim toata pulpa.Asezam pulpa peste hartia de copt, deasupra asezam fasiute de sunculita, invelim bine pulpa si dam vasul la cuptorul preincalzit la 180 grade, apoi reducem focul . Lasam la cuptor cca 2 si 1/2 ore, inainte cu 20 min, desfacem hartia de copt si lasam sa se rumeneasca.A iesit o friptura suculenta si delicioasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel impanata cu sunculita afumata si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Zamfira 1

09.01.2016, 09:00

Panacris 1

09.01.2016, 17:22

Noi mâncăm behăiteee, la greu

marcela1979 1

21.04.2016, 15:07

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de miel