Pulpa de miel impanata cu sunculita afumata si usturoi

de Constelatialeu in Oaie, 3 Ian 2016 | 3962 vizualizari

COMENTARII (21)

MotanLaOale 1

03.01.2016, 18:34

buna buna

Gicuta 1

03.01.2016, 18:39

Delicioasa!

simona72 1

03.01.2016, 18:42

Moaaaamaaa!! Maine scot si eu o pulpita de ied! Sper sa pot manca....de la craciun nu mai pot manca carne

Bya Ralu 1

03.01.2016, 18:55

ce fain arata

Bunica 1

03.01.2016, 19:06

Bine mai arată!

CameliaR 1

03.01.2016, 19:14

Buuuna pulpita!

Merisor 1

03.01.2016, 19:15

N-am mai mancat miel de cand eram tinerica Dar as manca daca as fi servita

Constelatialeu 1

03.01.2016, 19:38

Marisor, daca stiam te invitam la mine...

Cris2711 1

03.01.2016, 19:41

ioi tu Cleme ma ung la suflet si titlul dar si ingredientele

Constelatialeu 1

03.01.2016, 19:45

Crisulino stiu eu cum sa te atrag.....

diaconta 1

03.01.2016, 20:25

Aloooooooo inca nu-i Pastele )))))

Constelatialeu 1

03.01.2016, 20:33

Die, e un preambul....

Micutza Luana 1

03.01.2016, 20:37

Ce bine miroaseee

diaconta 1

03.01.2016, 20:57

Aha!No bine )))

alilianaa 1

03.01.2016, 21:19

la Paste pui porc? ma, daca nu-i la mine pe farfurie..

Constelatialeu 1

03.01.2016, 21:41

Lili, la Paste pun urzici....

Gherca Daniela 1

04.01.2016, 09:57

ce frumos s-a rumenit!

miki_a 1

04.01.2016, 10:23

Ce frumos si bine e facuta! Apreciez, dar nici eu nu mananc "behaite"!

Zamfira 1

09.01.2016, 09:00

Panacris 1

09.01.2016, 17:22

Noi mâncăm behăiteee, la greu

marcela1979 1

21.04.2016, 15:07

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel cu plante aromate si piure in trei culori