Frigarui

de luminita20_2006 in Oaie, 16 Mai 2009 | 7645 vizualizari

 

este o reteta care de asemenea se face la mine acasa...are specific rusesc

 

INGREDIENTE

  • 2 kg pulpa de miel
  • 4-5 ardei grasi sau rosii
  • 6 cepe
  • ~500 ml bere
  • 200 ml otet
  • 1 crenguta de bazilic
  • 1 crenguta busuioc
  • sare piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui:

Carnea de miel se proportioneaza. Se face o marinata din bere si otet apoi se adauga ceapa taiata solzisori si se potriveste de sare si piper. In aceasta marinata se adauga carnea de miel, iar deasupra se pun crengutele de bazilic si busuioc. Se lasa la macerat 1-2 zile in frigider. Cand sunt gata se aseaza pe bete pentru frigarui( acasa folosim ceva special pentru frigarui specific rusesc) iar intre bucatelele de carne se aseaza ardei gras sau rosii dupa preferinta....daca aveti la indemana si ciuperci nu ezitati sa puneti.

Iar de foc nu va pot zice cum se face...ca se ocupa baietii de el:D

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Miel la cuptor