Una dintre cele mai gustoase combinații de ingrediente este cea de pui cu spanac și sos de smântână. Noi am adăugat și câteva ciuperci ca să iasă mai savuroasă mâncarea.
Pentru acest Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă, ai nevoie de câteva ingrediente: piept de pui, ciuperci, spanac, smântână, usturoi.
Cum se prepara Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă:
Taie pieptul de pui în bucăți potrivite.
Pune la încins puțin ulei de măsline într-o tigaie și rumenește pieptul de pui, pe toate părțile.
Curăță și taie ciupercile în jumătăți sau sferturi și adaugă-le peste carne.
Curăță și toacă mărunt usturoiul și pune-l peste celelalte ingrediente din tigaie. Condimentează cu sare și piper și lasă totul pe foc până se rumenesc bine.
Adaugă smântâna de gătit și lasă câteva minute până se înfierbântă.
Curăță și taie spanacul, apoi adaugă-l în tigaie. Lasă totul la gătit pentru 4-5 minute, apoi poți opri focul.
Presară pătrunjel verde tocat și servește cu poftă. Este o bunătate de mâncare.
Încearcă și rețeta de Pui cu sos ca la Buzău, o mâncare delicioasă pe care o poți servi cu Castraveți murați sau cu Gogoșari în oțet la rece.