Ieri pentru mine a fost ziua anasonului stelat…l-am folosit atat la preparate dulci cat si la cele sarate si a fost extraordinar,a dat aroma de care aveam nevoie pentru a prezenta pe masa celor dragi,un preparat desavarsit si aromat.
Pulpele le-am marinat in sos soia,sos worchester,sos tabasco,curry,si le-am tinut cam o ora in aceasta marinata,apoi le-am pus intr-un vas de yena cu tot cu marinata ,putin ulei de rapita si le-am bagat la cuptor pana s-au patruns bine si s-au rumenit frumos.Cand au fost aproape gata am amestecat intr-un castronel chutney de mango (2 linguri) cu sos worchester si inca putin sos tabasco si am pus acest sos peste pulpele de pui si le-am mai lasat 10 minute la cuptor.
Ca si garnitura am facut orez basmati,am pus o masura de orez,2 masuri de apa,2 stelute de anason,4 cuisoare,sare si o lingurita de curry si am lasat sa fiarba pana cand apa s-a absorbit si orezul a fost fiert.
O masa usoara dar foarte aromata pentru o zi de sambata in familie
Pofta mare!