Piept de pui cu orez arlechin şi morcovi sote

de simonacallas in Pui, 1 Mar 2014 | 4255 vizualizari

 

Un fel de mâncare (de inspiraţie proprie :) ) uşor de făcut, rapid şi foarte gustos.

 

INGREDIENTE

  • 2 piepţi întregi de pui (sau 4 jumătăţi)
  • 2 morcovi potriviţi
  • 500 g orez arlechin
  • un cub de unt
  • un cub concentrat de legume
  • condimente pentru pui
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu orez arlechin şi morcovi sote:

Pieptul de pui, tăiat în bucăţi potrivite şi condimentat după gust, se frige pe grătar sau într-o tigaie specială.

Orezul se spală şi se fierbe într-un vas cu apă (3 părţi apă/o parte orez), cu concentratul de legume.

Morcovii, spălaţi şi curăţaţi, se dau pe răzătoare şi se călesc în unt. La sfârşit se adaugă sare şi piper.

Toate se servesc împreună, calde, aranjate pe farfurie după gust şi inspiraţie.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu orez arlechin şi morcovi sote" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

ieri la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

pe 23.09 la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]