din ingredientele de mai jos mi-au iesit 2 prajituri
Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, dupa care adaugam zaharul in ploaie, galbenusurile unul cate unul, laptele, uleiul, faina, praful de copt, cacaoa si esenta de rom.
Turnam compozitia rezultata intr-o tava dreptunghiulara, tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit ~ 30 de minute la foc mic. Dupa ce s-a copt il lasam la racit dupa care il taiem in 2 parti egale.
Insiropam blatul foarte putin, dupa care pregatim crema: Mixam fisca, adaugam mierea si omogenizam comopozitia.
Taiem piersicile cubulete le lasam la scurs si le punem peste frisca.
Intre timp pregatim gelatina conform instructiunilor de pe pachet dupa care o turnam in fir subtire peste frisca si omogenizam compozitia. Punem jumatate de crema peste primul blat si jumatate peste celalalt.
Pregatim glazura oglinda:
Topim ciocolata impreuna cu frisca, dupa care o amestecam cu gelatina facuta conform instructiunilor de pe pachet si o lasam sa se raceasca amestecand din cand in cand in ea. Cand incepe sa se intareasca o turnam peste crema.
Dam prajitura la frigider pana in momentul servirii.