Se amestecă într-un castron ingredientele uscate cernute : făina, cacaua, cafeaua solubilă şi praful de copt.
Untul se topeşte la foc mic până devine lichid, apoi se dă deoparte de pe foc şi se toarnă zahărul. Se amestecă pentru câteva minute până se obţine un fel de sos caramel. Se lasă să se răcorească uşor, apoi se adaugă pe rând ouăle, amestecând bine după fiecare.
Ingredientele uscate se toarnă în ploaie peste compoziţia lichidă, apoi se încorporează şi Nutella şi se amestecă bine.
Se toarnă compoziţia într-o tavă 18/25 cm tapetată cu hârtie de copt.
Se presară bezelele moi mici deasupra şi se dă vasul la cuptor la 180 grade pentru 40 de minute.
Se răcoreşte şi se poate tăia.
Se serveşte ca atare, cu frişcă sau îngheţată după gust!
Poftă bună!