Prajitura ''Ice''

de ella49 in Prajituri, 17 Mai 2011 | 3935 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 280g iaurt
  • 1 plic de praf de frisca
  • 1 plic intaritor de frisca
  • 1 plic de gelatina
  • 3 linguri de zahar
  • 5-6 biscuiti simpli
  • 1 kiwi
  • 1 banana
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura ''Ice'':

Gelatina se pune la inmuiat in 6 linguri de apa rece timp de 10 minute.Apoi punem peste gelatina cate o lingura de iaurt si amestecam cu mixerul.Punem apoi zaharul si amestecam.La sfarsit punem praful de frisca cu intaritorul si mai mixam inca 4-5 minute.

Intr-o tava de chec sau cozonac punem pe fund fructele taiate bucati,rasturanm crema si peste punem biscuitii inmuiati foarte putin in apa calda cu zahar si rom.

Se da la frigider pentru cateva ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura ''Ice''" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Fanta