Prajitura ''Ice''

de ella49 in Prajituri, 17 Mai 2011 | 3936 vizualizari

COMENTARII (14)

LUK 1

17.05.2011, 22:59

Teo 1

17.05.2011, 23:05

cred ca e racoritoare;eu in loc de intaritor folosesc la frisca cateva picaturi de zeama de lamaie;se intareste repede si nu-si mai schimba gustul dupa o zi pe alta !

deyutzky 1

17.05.2011, 23:23

ce bunatate

ella49 1

18.05.2011, 06:41

Teo am aflat ceva nou de la tine,nu stiam de zeama de lamaie pentru frisca

Anamaria7 1

18.05.2011, 08:03

si eu am aflat de zeama de lamaie din greseala am pus sa ii dau o alta aroma friscai si s-a intarit de fapt, e vorba de acidul din lamaie; pentru ca am vazut ca si o branza mai acrisoara face acelasi lucru friscai

Ina 1

18.05.2011, 08:23

ce bun e!

Dana Cristea - pusikmea 1

18.05.2011, 09:04

si eu folosesc zeama de lamaie pt frisca

mihaelaM 1

18.05.2011, 10:08

n-am folosit pana acum,dar cred ca e tare delicioasa

RuxyRux 1

18.05.2011, 10:10

Delicioasa

Rocsi 1

18.05.2011, 11:06

yamiiii

La Ancuta 1

18.05.2011, 12:27

adry88 1

18.05.2011, 15:09

ionela2682 1

18.05.2011, 17:58

Lau 1

19.05.2011, 08:38

buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura" Superba"