Pregatirea pandispanului: frecam galbenusurile cu zaharul pana devin putin albicioase, adaugam ciocolata topita, albusurile batute spuma, faina, cacao si nucile macinate. Tapetam o forma de chec cu hartie de copt si turnam aluatul in el. Punem tava in cuptor pentru 20 minute la o temperatura medie.
Pregatim crema: caramelizam zaharul. Amestecam laptele cu frisca si jumatate adaugam la zaharul caramelizat iar cealalta jumatate amesteam cu pudinca de vanilie. Cand zaharul s-a topit adaugam pudinca dizolvata si lasam totul sa fiarba la foc mic pana cand incepe sa se ingroase. Cand crema este rece adaugam untul si o batem crema spuma cu mixerul.
Pandispanul racit il taiem in doua (de-a lungul) si apoi si in doua, astfel vom obtine 4 bucati egale.
Ungem fiecare felie cu crema iar pe doua dintre ele punem umplutura ,,krantz", apoi imbinam doua cate doua felii.
Umplutura ,,krantz": caramelizam zaharul, adaugam frisca, lasam sa se topeasca zaharul (la foc foarte mic) apoi adaugam nucile maruntite si prajite, abia dupa ce se raceste putem sa-l punem deasupra cremei.
Deasupra celor doua gemene putem turna glazura de ciocolata sau mixta cioco neagra si alba.
Prajitura trebuie sa stea la rece cateva ore dupa care putem sa o feliem frumos.