Prajitura cu piscoturi, piersici din compot si miez de lapte

de Merisor in Prajituri, 14 Mai 2013 | 7776 vizualizari

 

Un dulce rapid si racoros.

 

INGREDIENTE

  • 2 pachetele piscoturi
  • 1 pachet miez de lapte Delaco
  • 1 borcan compot de piersici (750 gr)
  • 250 gr frisca lichida
  • 3 linguri de zahar
  • esenta de vanilie
  • 15 gr gelatina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu piscoturi, piersici din compot si miez de lapte:

Punem piersicile din compot scurse i blender impreuna cu miezul de lapte si mixam. Adaugam si zaharul si esenta de vanilie.

Oprim putin miez de lapte si putina pulpa de piersici si pentru ornare.

Mixam frisca lichida pana se intareste dupa care amestecam cu pulpa de piersica si miezul de lapte.

Gelatina o hidratam in putina zeama de la compot, apoi o incalzim pe foc pana la diluare si o amestecam imediat cu produsul rezultat.

Dam la rece pentru cateva minute, dar nu pana se intareste definitiv.

Trecem piscoturile prin zeama de la compot si le asezam pe platou, alternand cu compozitia de la frigider.

Mie mi-au iesit trei straturi de piscoturi la dimensiunea platoului meu.

Ornam cu miez de lapte si pulpa de piersica.

Miezul meu de lapte a fost din intamplare putin sarat, de aceea nu am mai adaugat sare in compozitie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu piscoturi, piersici din compot si miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele cu sos de rosii gratinate - Mancarea savuroasa si rapida

de Rocsi 9

ieri la 19:32

Placinta cu branza si vanilie - Reteta simpla si rapida

de laura_n 7

ieri la 16:32

Cheesecake cu dulceață de smochine - Desertul delicios și rapid la pahar

ieri la 10:11

Prajitura cu prune si mascarpone - Desert delicios de toamna

de oanapl 7

pe 29.09 la 18:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura racoroasa