Am folosit pentru foi aluat de piscoturi, o reteta pe care o am de la bunica mea
Pentru foi: Mixam ouale cu zaharul pana se topeste, adaugam o cana de faina si amoniacul stins cu otet. Dam la frigider pana a doua zi cand adaugam faina cat sa formam un aluat care se intinde bine. Impartim coca in 3 parti egale si intindem 3 foi cu dimensiunile de 24 /36 cm. Fiecare foaie o asezam in tava tapetata cu hartie de copt, intepam foaia cu furculita si dam tava la cuptorul preincalzit pentru cca 10-12 min, pana incepe sa se rumeneasca putin. Se scoate din cuptor si se lasa la racit. La inceput este o foaie tare, dar se inmoaie a doua zi. Procedam la fel cu restul de foi. Dupa ce am copt foile si s-au racit pregatim cremele pe rand.
Crema de ciocolata alba: Maruntim ciocolata, o punem intr-un vas cu fundul dublu, adaugam 200 ml frisca lichida si punem pe foc pana se topeste ciocolata, fara sa atinga punctul de fierbere. Separat gelatina se pune in apa rece la hidratat. Se storc foile bine si se adauga in ciocolata topita. Se baga la congelator pentru cca 20-25 min. Separat batem 150 ml frisca lichida amestecata cu 100 ml smantana groasa, adaugam zaharul vanilat si batem pana obtinem o frisca tare. Dupa cca 25 min scoatem ciocolata din congelator o mixam bine si o amestecam cu frisca.
Tava in care am copt foile o imbracam cu folie alimentara, asezam o foaie de piscot, deasupra 100 g cirese taiate in patru, apoi crema si restul de cirese. Peste adaugam foaia a doua de piscot, cirese, crema de ciocolata cu lapte, care se prepara in acelasi mod, restul de cirese. Apoi ultima foaie peste care adaugam crema de ciocolata cu cappucino si ciocolata neagra, pregatita in acelasi mod ca celelalte doua. Deasupra punem 20 de cirese cu codite, cu o furculita trasam ''rauri,rauri'', bagam tava la frigider pana a doua zi.
Se portioneaza cu ajutorul unui cutit trecut prin apa fierbinte.