O mancarica tare gustoasa!
https://www.blogulluicatalina.com/2019/08/porc-masala-singapore.html
Curatati ceapa si usturoiul.
Tocati marunt ceapa, usturoiul si ghimbirul.
Puneti o oala cu apa la fiert si fierbeti carnea de porc 3 minute. Aruncati apa si clatiti rapid carnea sub jet de apa rece.
Eu am pus la prajit ceapa, usturoiul si ghimbirul in uleiul fierbinte.
Adaugati foile de curry si reveniti impreuna.
In reteta sursa se mixeaza usturoiul si ghimbirul cu un pic de apa si obtineti astfel pasta masala pe care o adaugati la ceapa prajita.
Rezultatul este asemanator cred.
Adaugati carnea si reveniti, puneti rosiile taiate bucati, sare si iaurtul.
Amestecati.
Acoperiti si gatiti la foc potrivit timp de 45 minute -1 ora totul depinde de calitatea carnii.
Cand mai raman 10 minute adaugati piperul, pudra de curry si de piment. Puneti si ardeii iuti dupa gustul dvs. Amestecati si verificati de sare.
Serviti si decorati cu verdeata tocata.
Serviti-le cu nouilles/paste chinezesti, orez, salata de varza etc.
O mancarica tare gustoasa!