Cotlet si piept de porc cu legume si sos de ardei copt - Reteta gustoasa si satioasa

de Constelatialeu in Porc, 2 Iun 2024 | 729 vizualizari

 

Treaba sta in felul urmator, eu am anumite pofte, are si el poftele lui, doar ca poftele noastre nu se pupa de fel, chiar si asa ne tinem de mana si acum dupa mai bine de 30 de ani.Am inceput cu introducerea asta ca sa va spun ca mereu exista solutii ''sa impaci si capra si varza'', asa exista mereu armonie, fericire si iubire in familie. Vorba aia '' dragostea trece prin stomac'', asa ca m-am pus pe treaba si am gatit pofta lui si pofta mea, fara sa ni le punem in cui. Pentru el ''cotlet si piept de porc cu legume si sos de ardei copt, pentru mine ''cotlet cu galbiori si sos de smantana.
PS. Eu in avantaj, ca mananc si din pofta lui :)))))))))))))))))))))))))
Pentru Cotlet si piept de porc cu legume si sos de ardei copt - Reteta gustoasa si satioasa, ai nevoie de urmatoarele ingrediente: cotlet de porc, piept de porc, legume, ardei copti, usturoi.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Cotlet si piept de porc cu legume si sos de ardei copt - Reteta gustoasa si satioasa
  • 2 bucati cotlet de porc
  • 4 bucati piept de porc
  • faina
  • sare
  • piper
  • legume din punga magica- ardei rosu, fasole verde, dovlecei, vanata, morcov ( legume congelate) cca 400 g
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 borcan de 400 g sos de ardei copt
  • apa
  • ulei
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet si piept de porc cu legume si sos de ardei copt - Reteta gustoasa si satioasa:

Cum se prepara Cotlet si piept de porc cu legume si sos de ardei copt - Reteta gustoasa si satioasa

Mai intai am pregatit carnea, am condimentat-o cu sare si piper, am trecut-o prin faina. Am pus o tigaie la incins, am adugat putin ulei ( aici fiecare pune cat vrea) si am pus bucatile de carne la prajit, cate 3-4 min pe cate o parte. Apoi le-am scos pe un servetel si m-am ocupat de legume. Am pus legumele in tigaia in care am prajit carnea si le-am lasat cca 10 min, cat sa se caleasca, apoi am adaugat sosul de ardei copt, am potrivit de sare si piper. Am asezat carnea intr-un vas de lut, am adaugat legumele cu sos, am adaugat o cana cu apa, am asezat capacul peste vas, am bagat vasul in cuptor pentru cca 1 ora si 1/2 . Domnul meu a servit un cotlet cu legume si  salata sfecta rosie. Sa-i fie de bine !

Incearca si reteta de Escalop de porc cu ciuperci, o mancare foarte gustoasa pe care o poti servi cu un Piure in trei culori si niste Castraveti murati, buni si crocanti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet si piept de porc cu legume si sos de ardei copt - Reteta gustoasa si satioasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

03.06.2024, 01:50

laura_n 1

07.06.2024, 17:30

Deci, fiecare cu mancarea lui )

Rocsi 1

07.06.2024, 20:18

Nebunie! Carnea cu ardei copti (sau sos de ardei copti) iese super gustoasa! Fac si eu des combinatii din astea!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Churros reteta traditionala spaniola

ieri la 23:28

Tort cu visine, iaurt si bezea

de Rocsi 9

ieri la 19:50

Rețetă delicioasă de tacos cu căpșuni - Desertul perfect de vară

ieri la 08:46

Plăcinta cu lobodă, telemea și mărar - Reteta gustoasa

de RODIMUR 8

pe 24.06 la 20:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Szekelygulyas- gulas secuiesc