Cotlet si piept de porc cu legume si sos de ardei copt - Reteta gustoasa si satioasa

de Constelatialeu in Porc, 2 Iun 2024 | 1732 vizualizari

 

Treaba sta in felul urmator, eu am anumite pofte, are si el poftele lui, doar ca poftele noastre nu se pupa de fel, chiar si asa ne tinem de mana si acum dupa mai bine de 30 de ani.Am inceput cu introducerea asta ca sa va spun ca mereu exista solutii ''sa impaci si capra si varza'', asa exista mereu armonie, fericire si iubire in familie. Vorba aia '' dragostea trece prin stomac'', asa ca m-am pus pe treaba si am gatit pofta lui si pofta mea, fara sa ni le punem in cui. Pentru el ''cotlet si piept de porc cu legume si sos de ardei copt, pentru mine ''cotlet cu galbiori si sos de smantana.
PS. Eu in avantaj, ca mananc si din pofta lui :)))))))))))))))))))))))))
Pentru Cotlet si piept de porc cu legume si sos de ardei copt - Reteta gustoasa si satioasa, ai nevoie de urmatoarele ingrediente: cotlet de porc, piept de porc, legume, ardei copti, usturoi.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Cotlet si piept de porc cu legume si sos de ardei copt - Reteta gustoasa si satioasa
  • 2 bucati cotlet de porc
  • 4 bucati piept de porc
  • faina
  • sare
  • piper
  • legume din punga magica- ardei rosu, fasole verde, dovlecei, vanata, morcov ( legume congelate) cca 400 g
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 borcan de 400 g sos de ardei copt
  • apa
  • ulei
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet si piept de porc cu legume si sos de ardei copt - Reteta gustoasa si satioasa:

Cum se prepara Cotlet si piept de porc cu legume si sos de ardei copt - Reteta gustoasa si satioasa

Mai intai am pregatit carnea, am condimentat-o cu sare si piper, am trecut-o prin faina. Am pus o tigaie la incins, am adugat putin ulei ( aici fiecare pune cat vrea) si am pus bucatile de carne la prajit, cate 3-4 min pe cate o parte. Apoi le-am scos pe un servetel si m-am ocupat de legume. Am pus legumele in tigaia in care am prajit carnea si le-am lasat cca 10 min, cat sa se caleasca, apoi am adaugat sosul de ardei copt, am potrivit de sare si piper. Am asezat carnea intr-un vas de lut, am adaugat legumele cu sos, am adaugat o cana cu apa, am asezat capacul peste vas, am bagat vasul in cuptor pentru cca 1 ora si 1/2 . Domnul meu a servit un cotlet cu legume si  salata sfecta rosie. Sa-i fie de bine !

Incearca si reteta de Escalop de porc cu ciuperci, o mancare foarte gustoasa pe care o poti servi cu un Piure in trei culori si niste Castraveti murati, buni si crocanti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet si piept de porc cu legume si sos de ardei copt - Reteta gustoasa si satioasa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu scarita