Poienita cu ciuperci a la Michelle

de Michelle in Aperitive / Garnituri, 15 Ian 2010 | 6379 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ciuperci
  • 3 cartofi
  • 1 morcov mare
  • 100 ml maioneza
  • 4 lg pline de branza sarata
  • oregano
  • ceapa verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Poienita cu ciuperci a la Michelle:

ciupercile intregi se fierb,cartofii si morcovul la fel,apoi separat cartofi se curata de coaja se dau pe razatoarea mare si se amesteca cu branza si oregano.

Morcovul se razuie si se amesteca cu jumate din maioneza si se adauga sare dupa gust.

Ciupercile se racesc si se scurg.
Frunzele de ceapa verde se toaca marunt.
Asamblarea:
se infoliaza o cratita, apoi se aseaza ciupercile cu coada in sus:))

se adauga ceapa verde tocata apoi amestecul din cartofi
un strat din maioneza ramasa si se adauga apoi amestecul de morcovi
Se lasa la frigider 1-2 ore si apoi se rastoarna pe o farfurie:

Daca ti-a placut reteta noastra "Poienita cu ciuperci a la Michelle" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata cu paste si porumb