Ciuperci prajite (Multicooker)

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2015 | 11276 vizualizari

 

Cu poftele nu-i de gluma,,, da' asa bune ar fi fost niste ghebe!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci proaspete (mai micute)
  • un praz mare (sau 4-5 fire de ceapa verde)
  • o capatana de usturoi
  • un ardei capia rosu
  • sare dupa gust
  • una-doua lingurite de marar tocat
  • cascaval pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci prajite (Multicooker):

Se curata ciupercutele de coaja, se spala foarte bine si se scurg de apa (se lasa 10-15 minute intr-o sita).

Se asaza apoi in vas, se stropesc cu ulei si se sareaza dupa gust.

Se rumenesc uniform (am folosit programul FRY),  dupa care se adauga rand pe rand usturoiul, ardeiul capia si prazul (ceapa verde). Se calesc 5-10 minute.

Se presara mararul proaspat tocat.

Se servesc calde, cu cascaval ras presarat peste. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Mararul poate fi inlocuit cu una-doua frunzulite de busuioc verde.

2

Pot fi servite ca atare sau drept garnitura la diverse preparate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci prajite (Multicooker)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci Pleurotus prajite