Poienita cu ciuperci a la Michelle

de Michelle in Aperitive / Garnituri, 15 Ian 2010 | 6380 vizualizari

COMENTARII (22)

luminita20_2006 1

15.01.2010, 18:46

arata tare bine...pot sa vin si eu la o portie

gaby_duceag 1

15.01.2010, 21:39

foarte foarte bine arata!
si combinatia!!

rivka 1

15.01.2010, 22:27

ce frumos ti-a iesit, eu nuam facut-o inca desi am avut-o in plan de sarbatorile de iarna ...
foarte frumos trebuie neaaparat sa nu uit sa o fac si eu cu prima ocazie

rivka 1

15.01.2010, 22:28

de ce ai pus-o la vegane? ca e cu maioneza si branza , vezi ca veganii nu mananca nici oua nici produse lactate, doar vegetarienii da ...

Bucataras 1

15.01.2010, 23:24

Aici explicatia: http://retete-vegane.blogspot.com/2009/09/ce-inseamna-raw-vegan.html

Michelle 1

16.01.2010, 00:11

da stiu ca vegane fara ou si vegetarieni ca mine e si cu ou...
dar e maioneza din gris ce am folosit...iar branza e branza..je je je
cum nu am vazut si un topic vegetarian...

Adinacarla 1

16.01.2010, 01:17

E super aceasta reteta...trebuie s-o incerc...dar sunt putin suparata nu am gasit la supermarket ceapa verde si as fi vrut sa fac poienita de ziua mea...

Teo 1

16.01.2010, 22:50

nu stricam decorul! hai,mai bine in poienita la iarba verde;ghioceii au scos capul din zapada.

ela 1

16.01.2010, 22:59

haideti la mine ca va dau ghiocei,am in gradina

mihaelar63 1

16.01.2010, 23:06

adinacarla nu fi suparata , fii creativa , inlocuieste cu frunze de praz sau salata verde , ideea e de verde

Oana 1

16.01.2010, 23:29

Adina, in piata gasesc mereu ceapa verde

Miha 1

16.01.2010, 23:37

Eu am mai folosit si patrunjel in loc de ceapa verde.

Adinacarla 1

17.01.2010, 00:22

miha este o idee buna sa folosesc patrunjel...multumesc.\
Oana poate si eu as gasii ceapa verde la piata daca as sta in bucuresti...sincer nu am gasit...dar mai sunt cateva zile pana e ziua mea deci mai am timp sa gasesc.

Adinacarla 1

18.01.2010, 17:12

ura am gasit azi ceapa verde si zilele astea am sa fac si eu poienita...sper sa am succes...sa-mi tineti pumnii sa reusesc...sambata e ziua mea si vreau sa-mi surprind familia si sotu ( care e nascut in aceeasi si zi luna cu mine)

Michelle 1

19.01.2010, 22:33

La multi ani tie si sotului tau Adinacarla ,si stai linistita..sigur iti va iesi poienita..cu siguranta mult mai frumoasa ca a mea!

adnas54 1

11.02.2010, 20:27

E o reteta care mi-a placut de cum am vazut-o, dar nu am ajuns sa o fac inca. Bravo, arata minunat si cred ca-i si buna. O remarca, am vazut in poza principala ca si-a lasat zeama, cred ca nu ai stors bine morcovul. In rest felicitari.
Pupici.

Michelle 1

11.02.2010, 21:18

e de la maioneza..a fost mai subtire

adasev12 1

28.09.2010, 11:56

frumoasa poienita ta...ca aspect no comment!!!
am sa o incerc si eu, dar sigur am sa mai adaug ceva...la umplutura...deh, noi nu suntem vegetarieni.... ...eu as putea fi, da cu sotu n-am sanse....

elena1988 1

02.02.2011, 16:42

elena1988 1

03.03.2011, 17:57

Panacris 1

03.09.2014, 15:05

babi5 1

18.12.2014, 10:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute pariziene - a la Giada