Pleurotus la cuptor cu parmezan ras si mujdei de usturoi

de Valclaudia in Mancaruri de legume, 19 Iul 2015 | 13027 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. ciuperci pleurotus
  • 3-4 linguri ulei de porumb
  • parmezan ras, cca 30 gr
  • sare si piper dupa gust
  • 1 capatana de usturoi
  • 2-3 de patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pleurotus la cuptor cu parmezan ras si mujdei de usturoi:

Ciupercile se spala cu aapa rece apoi se tampozeaza cu servetele absorbante.

Preincalzim cuptorul la 180 grade.

Tapetam o tava cu hartie de copt, apoi asezam ciupercile zvantate bine de apa.

Stropim ciupercile cu ulei de porumb, presaram sare si piper dupa gust, apoi parmezan ras si dam tava la cuptor pentru 35 minute.

Usturoiul se curata si se piseaza cu putina sare si frunze proaspete de patrunjel.

Adaugam cca 50 ml apa rece peste usturoiul pisat  sa formam mujdeiul, apoi servim delicioasele ciuperci la cuptor cu usturoi (noi le-am servit cu piure de cartofi)

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pleurotus la cuptor cu parmezan ras si mujdei de usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi la cuptor cu mozzarella