Dovleac rumenit

de mimmi in Mancaruri de legume, 27 Noi 2011 | 4617 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovleac placintar
  • 800-1 kg ,
  • 250 g carne tocata,
  • 100 g cascaval,
  • 2 cepe ,
  • 1 lingura ulei ,
  • sare,piper,
  • busuioc si cimbru
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac rumenit:

Spalam dovleacul si ii taiem un capac. Il scobim si miezul il taiem marunt. Tocam ceapa si o calim impreuna cu miezul de dovleac intr-o tigaie cu 1 lingura de ulei. Cand s-a inmuiat miezul de dovleac,adaugam carnea tocata,sare,piper,busuioc si cimbru si le amestecam. Cand este facuta si carnea,adaugam  cascavalul razalit si mai lasam pe foc cca 2-3 minute pana se topeste cascavalul. Umplem dovleacul cu amestecul de mai sus si il punem intr-o forma de yena,umplem forma de yena cu apa si o dam la cuptor pentru cca 35 de minute. Il lasam la racit dupa care il servim simplu sau cu smantana.

Va doresc pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac rumenit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mena29 1

29.11.2011, 13:55

Frumos!

jolygina 1

29.11.2011, 14:11

ooo da

mimmi 1

01.12.2011, 13:42

multumesc fetelor ! A fost o combinatie foarte reusita !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulete de dovleac copt cu cascaval si bulgur cu legume