Dovleac rumenit

de mimmi in Mancaruri de legume, 27 Noi 2011 | 4159 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovleac placintar
  • 800-1 kg ,
  • 250 g carne tocata,
  • 100 g cascaval,
  • 2 cepe ,
  • 1 lingura ulei ,
  • sare,piper,
  • busuioc si cimbru
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac rumenit:

Spalam dovleacul si ii taiem un capac. Il scobim si miezul il taiem marunt. Tocam ceapa si o calim impreuna cu miezul de dovleac intr-o tigaie cu 1 lingura de ulei. Cand s-a inmuiat miezul de dovleac,adaugam carnea tocata,sare,piper,busuioc si cimbru si le amestecam. Cand este facuta si carnea,adaugam  cascavalul razalit si mai lasam pe foc cca 2-3 minute pana se topeste cascavalul. Umplem dovleacul cu amestecul de mai sus si il punem intr-o forma de yena,umplem forma de yena cu apa si o dam la cuptor pentru cca 35 de minute. Il lasam la racit dupa care il servim simplu sau cu smantana.

Va doresc pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac rumenit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mena29 1

29.11.2011, 13:55

Frumos!

jolygina 1

29.11.2011, 14:11

ooo da

mimmi 1

01.12.2011, 13:42

multumesc fetelor ! A fost o combinatie foarte reusita !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din dovlecei.