Pizza Margherita

de Ina in Pizza, 29 Sep 2013 | 7551 vizualizari

 

Usoara, aromata... un deliciu !

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 400 ml apa
  • 2,5 linguri ulei de masline
  • 1 lingura zahar
  • 2,5 lingurita sare
  • 800 g faina
  • 7 gr drojdie uscata
  • Pentru umplutura:
  • 400 gr mozzarella
  • 4 rosii
  • busuioc maruntit
  • sare
  • 3 linguri cu sos de rosii
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Margherita:

Ingredientele pentru aluat le-am pus la masina de paine , pe programul framantare/dospire. 

Cand este gata, intindem aluatul cu sucitorul , il asezam in tava de copt pizza si il intepam cu o furculita pe toata suprafata ca sa nu se formeze gauri la copt.

Cu ajutorul unei pensule ungem toata suprafata blatului cu sos de rosii.

Asezam alternativ felii de rosii si de mozzarella , presaram busuioc maruntit  si dam la cuptor pana ce blatul se rumeneste usor, iar mozzarella se topeste si acopera  bucatile de rosii.

Scoatem din cuptor, completam gustul de sare, feliem si servim  fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Margherita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu prosciutto crudo si anghinare