Punem faina intr-un caston.
Facem o gaura in mijlocul ei si turnam drojdia dizolvata intr-un pahar de apa calduta, acoperim cu faina si lasam la cald 30 de minute.
Dupa care incepem sa framantam usor, adaugam sarea, laptele, oul si uleiul si framantam energic.
Din cand in cand ne ungem mainile cu ulei si framantam din nou.
Trebuie sa iasa un aluat moale pufos.
Dupa ce am framntat bine bine lasam aluatul sa se odihneasca inca 30 de minute langa o sursa de caldura ( ochiul de la aragaz ) si-l acoperim cu un prosop.
Dupa ce l-am lasat sa se odihneasca intindem o foaie dreptunghiulara.
Ungem o tava cu ulei si o tapetam cu faina si punem aluatul in ea.
Ungem si aluatul cu ulei, apoi cu sos de pizza, dupa care vom pune cascaval ras, salamul, ardeiul rosu si deasupra felii de miez de lapte.
Dam la cuptorul preincalzit.
Lasam la cuptor app. 20- 30 min.
Servim cu sos de pizza.