Ciupercile in piureul de cartofi sunt un plus de gust minunat.Sa incercati...
Carnea se spala si se taie bucati potrivite.Punem o tigaie cu ulei la incins si punem bucatile de carne.Presaram sare .Lasam sa se caleasca bine pe ambele parti.Adaugam apa cat sa acopere carnea,acoperim cu un capac si dam la foc potrivit cam 40 minute.Daca e necesar mai adaugam apa din cand in cand.Cand apa a scazut de tot si carnea e frageda inchidem focul.
Intr-o tigaie punem putin ulei si adaugam ciupercile taiate marunt.Cand aproape s-au calit adaugam ceapa tocata marunt.Cand s-au calit inchidem focul.
Separat curatam cartofii,ii spalam si ii taiem cuburi.II punem la fiert in apa rece cu sare .Cand s-au fiert ii scurgem de apa si ii pisam.Adaugam untul si laptele.La sfarsit adaugam ciupercile si amestecam bine.
Se servesc impreuna cu carnea de porc.
1
Carnea de porc poate fi inlocuita cu orice altfel de carne.