Pilaf cu ciuperci si aripioare de pui la cuptor

de Anamaria Cook in Pui, 8 Noi 2012 | 7794 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o ceapa
  • un morcov
  • un ardei gras
  • o ceasca orez
  • 4 ciuperci
  • un catel usturoi
  • 4 aripioaare pui
  • o lingurita paprika
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu ciuperci si aripioare de pui la cuptor:

  Taiati ardeiul, morcovul si ceapa in cuburi mici si caliti in putin ulei.

  Adaugati ceasca de orez doua cesti de apa calduta si un praf de sare si piper apoi lasati sa fiarba pe foc mic amestecand din cand in cand sa nu se prinda. Daca mai este nevoie mai adaugati putina apa.

  In timp ce orezul se fierbe, spalati aripioarele si imbracati-le in lingurita de paprika cu un praf de sare si piper apoi prajiti-le cate doua minute pe fiecare parte sa sigilati sucurile naturale ale puiului.

  Puneti-le intr-un vas termo rezistent (eu am pus si cateva felii de ciuperci si ardei gras pentru un plus de gust) si dati la cuptor 180C/gaz 4 pentru 25 de minute.

  Taiati ciupercile in felii subtiri si prajiti-le cu usturoiul pisat in putin ulei pana ce scade apa. Adaugati un praf de sare si piper.

  Cand orezul s-a fiert stingeti focul si potriviti de sare si piper.

  Scoateti aripioerele din cuptor, asezati totul pe farfurie si repede la masa sa nu se raceasca.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu ciuperci si aripioare de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu orez la tava