Aripioare la cuptor pe pat de legume

de Constelatialeu in Pui, 20 Ian 2014 | 46048 vizualizari

 

Din categoria "ce sa mai gatesc si azi" am incropit de-o falfaiala....cu aripioare...si cu ocazia asta am dibuit si setarea la noul aparat, ca sa nu mai fiu nevoita sa micsorez fotografiile...

 

INGREDIENTE

  • 9 aripioare (cica ne revin cate 3 pe cap de locuitor)
  • 2 cepe uscate
  • 12 fire ceapa verde,mai firave asa
  • 5 cartofi maricei
  • 250 g ardei gras rosu si verde taiat julien
  • 350 g rosii cubulete conservate
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita delikat legume
  • ulei
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare la cuptor pe pat de legume:

Mai intai curatam aripioarele de eventualii fulgi si alte chestii,le spalam si le lasam sa se scurga de apa. Ceapa uscata o taiem marunt, la fel si ceapa verde, cartofii se curata de coaja si se taie felii rotunde. Intr-un vas de yena asezam ardeii, apoi ceapa, punem sare si piper, amestecam bine, apoi punem cartofii si peste ei rosiile taiate cubulete, punem cca 50 ml ulei ,amestecam bine si deasupra asezam aripioarele peste care punem delikatul si cativa stopi de ulei, turnam un pahar cu apa si dam vasul la cuptor cca 2 ore la foc mediu....Cand scoatem din cuptor vasul presaram niste firisoare de marar

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare la cuptor pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Ubulika 1

26.01.2014, 20:21

super

babi5 1

29.11.2014, 09:38

Mama ce foame mi sa facut

-Licurici- 1

06.07.2015, 08:36

Ce colorate sunt... imi plac

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Legume Mexicane la cuptor cu aripioare