ingrediente :
Pieptul de pui bine curatat si spalat se portioneaza, apoi bucatile obtinute se bat cu ciocanelul de bucatarie, procedandu-se exact ca la snitele.
Dupa ce am batut bine fasiile de piept de pui, le condimentam dupa gust cu sare, piper, oregano uscat sau ce alte condimente ne mai plac;peste pieptul de pui asezam o felie de sunca si una de gouda ,apoi impachetam si fixam cu scobitori (daca e cazul).
Rulourile obtinute se vor da prin :faina, oua (batute in prealabil ca pt omleta si amestecate cu un strop de faina) si in final pesmet.
La final, rulourile bine imbracate in straturile de ou si pesmet se pun la prajit intr-un vas cu ulei incins.Se intorc de pe-o parte pe alta, pana sunt bine prajite, pentru a nu avea surpriza ca sa ne trezim cu pieptul de pui crud!
Cam asta-i toata filosofia! o mancare delicioasa , ce merge langa o salatica verde si niste cartofi la cuptor!