Pui cu scortisoara

de Zamfira in Pui, 11 Noi 2012 | 4165 vizualizari

 

O alta abordare a aromei de scortisoara, de data asta combinata cu carnea de pui, la care ii da un gust usor picant si parfumat.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 2 rosii
  • 2oo g iaurt
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu scortisoara:

Spalam pulpele de pui, le crestam(indepartam putin carnea de pe os), le saram si piperam. Pregatim sosul pentru marinat pulpele. Amestecam iaurtul cu doua rosii taiate cubulete si o jumatate lingurita scortisoara. Inmuiem pulpele crestate in sos asa incat sa lasam si bucatele de rosii pe ele si le punem intr-o tava pe hartie pentru copt. Punem pulpele in cuptorul preincalzit iar dupa 30 de minute ungem pulpele si pe cealalta parte cu sosul ramas. Timp de coacere in total: 60  minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
citeste mai mult
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
RETETA RECOMANDATA
Pui in lapte cu scortisoara