....adica bine imbracat( LOL) in crusta de pesmet si parmezan...umplut cu carnaciori si ciupercute...mmmmm...yamyyyy... servit cu taitei in unt si parmezan...o bunatate!
Taiem fiecare bucata de piept in doua obtinand astfel patru bucati...si batem acoperind cu folie de prospetime desfacand carnea ca pentru snitele.
Pregatim umplutura:
Amestecam ciupercutele taiate marunt cu ceapa tocata, cu carnaciorii, painea inmuiata in lapte, laptele, faina, oul, sarea si piperul apoi patrunjelul tocat.
Compozitia rezultata o intindem pe fiecare bucata de piept, strangem pieptul ca pe rulada si-l fixam cu un betisor pentru frigarui.
Il dam prin oul batut si apoi il tavalim bine prin pesmet.
Punem ulei intr-o tava de jena, apoi asezam bucatile de piept una langa alta. Le stropim si pe ele cu putin ulei si dam la cuptor la 200 grade pentru o ora.
Dupa 30 de minute pe fiecare bucata punem fulgi de unt.
Dupa 10 minute punem deasupra si parmezanul ras.
Inca 20 de minute si mancam cel mai delicios piept de pui imblanit.... Nu uitam sa scoatem betisorul si apoi il taiem felii.
pentru garnitura...
Fierbem taiteii si apoi ii scurgem ii stropim cu putina apa rece sa se duca amidonul( mie personal nu-mi plac altfel pastele)...apoi ii tavalim in untul topit in tigaie , potrivim de sare si dupa 5 minute adaugam si o mana de parmezan ras.
Si...pofta mare desigur!
Eu am servit cu gogosari murati....